Партньори

Американска клиника за гръбначни заболявания София, България

Американска клиника за гръбначни заболявания (American Spinal Clinic)  е единствена по рода си в Европа и се открива в София на 26-ти май 2016г. Клиниката  представя интегриран модел, който е символ на бъдещето на физикалната медицина. Рехабилитационното оборудване, с което работи клиниката е единствено в Европа. С него се извършват процедури по спинална рехабилитация, съчетаващи най-доброто от западната медицина, физиотерапията и хиропрактиката. Лекарите в клиниката са специализирани в лечението на: сколиоза; дискова херния; мигрена и главоболие; болки в гърба, болки във врата, болки в краката и ръцете; ишиас; синдром на карпалния канал; неуспешни операции на гърба, както и други заболявания свързани с гръбначния стълб, мускулите и нервите. Екипът е преминал широко обхватно обучение в неоперативното лечение на сколиозата без носене на корсет.

Сдружение "СПОРТ, ПРЕВЕНЦИЯ И ЗДРАВЕ"

Сдружение „СПОРТ, ПРЕВЕНЦИЯ И ЗДРАВЕ“ има за цел да работи за създаването и поддържането на благоприятна здравословна среда за подрастващи и възрастни посредством специално подбрани, систематизирани и целенасочени физически активности; да развива, подпомага и съдейства за утвърждаването на физическата активност като форма на здравословен начин на живот и промоция на здраве, както и да организира, подпомага и съдейства реализацията на проекти, свързани със здравословното, физическото и интелектуалното развитие на хора от всички възрасти.

Столична Община

Кампанията "Защото здравето има значение" се осъществява с подкрепата на Столична Община

KidsSports

Медиен партньор на кампанията ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ е сайта Kidssports. Той е посветен на спорта в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящ спорт и да превърне движението и игрите в ежедневие.

KidsArts

Медиен партньор на кампанията ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ е сайта Kidsarts. Той е посветен на развитието на таланти в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящо творческо занимание и да превърне изкуството в част от живота на детето.

Здраве да е