Новини

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

30 Ноември 2018

Д-р Павел Панов е „Дентален мениджър на годината“ 2018

Носител на голямата награда „Дентален мениджър на годината“ 2018 и статуетката „Адмира“ е д-р Павел Панов, „Панов Дентал“, София.

Наградата му бе връчена в присъствието на над 150 гости – официални лица, представители на целия дентален бранш, журналисти и др., в х-л „Маринела“, София, на 16 ноември т.г.

Трябва да се отбележи, че голямата награда отдавна не бе посещавала столицата. Така София добави към очарованието си и очарованието на Адмира

Първа награда в категория „Дентален мениджър на клиника”  получи Дентален център „Ем Дент“, Шумен, и „Майл Смайл”, Бургас, д-р Магдалена Николова и д-р Йоав Мазор, Израел.

С първа награда в категорията „Дентален мениджър на кабинет” бе отличена дентална практика „Д-р Обрешкова”, Бургас, д-р Иванка Обрешкова.

Бяха раздадени и много специални награди, две от които с особена стойност, първата – на д-р Валентин Павлов. Д-р Павлов бе обявен за почетен член на Съюза на зъботехниците в България за големите му заслуги съсловната организация на зъботехниците да стане законово призната.

И втората – на д-р Иванка Обрешкова за „Дентален мениджър и зъболекар – пример за висок професионализъм, отдаденост, устойчивост и растеж!”

Новината от това издание на конкурса е, че той вече не е национален – прекрачи границите на България. Аудиторията приветства с „Добре дошли“ д-р Боривойе Чирич, Сърбия и д-р Йоав Мазор, Израел.

За първи път в историята на надпреварата всеки номиниран получи и индивидуална „Експертна моментна снимка на денталната си практика към следващото ниво на устойчиво развитие“. Тя е разработена на базата на едни от най-съвременните подходи в бизнес управлението в света от Ирина Горялова и Петър Горялов (и двамата част от журито на конкурса, експерти в областта на организационното лидерство и управление, които работят от 12 години с управители и са с множество международни признания), в партньорство с АДМБ като принос към развитието на денталния мениджмънт в България.

Останалите награди - „Българска дентална клиника с европейски измерения“ – носител Дентална клиника „Диамант Дент”, д-р Николай Николов, Пловдив.

„Ключът към успеха“ - специалната награда от името на АДМБ, стана притежание на д-р Иво Цветков, AVI Dent, Пловдив.

„Дентален мениджмънт с отдаденост и сърце“ бе присъдена на д-р Веселка Христамян, Пловдив.

 „Дентална практика с ясен фокус и визия за бъдещето“ получи Дентална клиника „MG Dental clinic”, София, д-р Мариан Грънчев. „Дентална клиника с най-мащабно реализирани инвестиции“ стана притежание на Дентална клиника „Миланов”, Русе, д-р Красимир Миланов.

Най-зъболекарската награда - „Фамилната дентална практика – традициите раждат бъдещето“, отиде при д-р Боривойе Чирич, Пирот, Сърбия.

Носител на наградата за „Екипен дентален мениджмънт” е екипът от д-р Александър Милушев, „ADM dental care studio” и Димитър Шереметски, „Шереметски-Дентал-СМТЛˮ.

Специален гост на събитието бе д-р Анелия Хохвартер, в чиято Национална дарителска кампания „Локомат за България“ АДМБ се включи.

Организатор на конкурса и на деветото му издание е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ).

Конкурсът се провежда по идея на „Стоматологичен свят“.

 

Линк към церемонията, излъчена онлайн на живо https://www.facebook.com/StomSviat/videos/564421490674223/

На снимките: д-р Павел Панов, носител на голямата награда, със съпругата си д-р Петя Иванова – част от екипа на клиниката

Д-р  Магдалена Николова

Д-р Иванка Обрешкова

Д-р Валентин Павлов

Победителите - обща