Новини

3CON е комуникационен партньор на Digital Health and Medical Innovation Forum

31 Януари 2017

3CON е комуникационен партньор на Digital Health and Medical Innovation Forum

Форумът за иновации в здравния сектор „Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще се проведе за втора година в София на 27 февруари в Конгресен център Глобус ( Гр. София, пл. "Македония" 1, в сградата на КНСБ). Партньор на b2b Media в комуникацията на събитието е и Агенция за интегрирани маркетингови комуникации 3CON.

„Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти.

Екипът на b2b Media споделя за резултатите и наблюденията от първото издание от 2016 г., проведено с партньорството на Представителството на ЕК в България. ”Секторът се развива изключително бързо и буквално всеки ден ставаме свидетели на нови апликации и въвеждане на технологични идеи дори и тук в България. За една година наблюдаваме много нови и интересни проекти и решения в сферата на иновациите в сектора, свързан със здравеопазване и медицински услуги, както и много смели концепции и реализирани проекти от страна на start–up предприемачи. Очакваме компаниите с иновативни решения и се надяваме форумът да се превърне в платформа не само за обмен на идеи, но и да генерира нови такива, както и за продуктивни партньорства в сектора”, казва Надя Маринова, гл. редактор на b2b Media.

Форумът е за всички, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки. Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.

 
До 10 февруари всички, които проявяват интерес към събитието, 
могат да направят своята регистрация.

 

3CON е агенция за интегрирани маркетингови комуникации с повече от 15-години опит, спечелила доверието на компании от различни бизнес сектори. От началото на 2016г. агенцията обслужва първата в Европа Американска клиника за гръбначни заболявания в София. Един от инвеститорите в проекта, съосновател и управляващ партньор г-н Дейвид Кийвни бе удостоен с наградата „Инвеститор с визия“ на годишните награди на b2b media през 2016г. През ноември в партньорство със Столична Община и Сдружение „Спорт, превенция и здраве“, клиниката стартира кампанията ЗАЩОТО ЗДРАВЕТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ. Насочена към превенция и лечение на гръбначни деформации в ученическа възраст, ккампанията стартира с безплатни прегледи в столичните училища. Екипът на 3CON участва в различни социални активности и с удоволствие става част от партньорите на здравния форум организиран от b2bmedia.


Програмата на „Digital Health and Medical Innovation“ включва:

 • Медицинската услуга в епохата на Интернет технологиите
 • Фокус към иновациите
 • Българската IT индустрия с потенциал да се превърне в задвижваща сила за растеж
 • Български успешни примери с принос в световната медицина
 • Start up — успешните български идеи и реализирани проекти
 • Регулаторни рамки за нови медицински технологии
 • Трансформирането на услугите чрез технологиитe

Форумът „Digital Health and Medical Innovation“ ще събере:

 • Лидерите в производството на медицински устройства;
 • Диагностици;
 • IT специалисти от здравната индустрия;
 • Предприемачи;
 • Осигурители, потребители и изследователи на медицинските услуги;
 • Професионалисти в клиничния технологичен трансфер;
 • Консултанти;
 • Адвокати;
 • Изпълнителни директори на развиващи се бизнеси и други осигурители на медицински услуги.

Заявете своето участие на email: office@b2bmedia.bg 
За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.